Ta zcela určitě probouzí i hosty vedlejšího hotelu. Otevřeno zde je sedm dní v týdnu od osmi hodin ráno, takže se zde v pohodě nasnídáte a zvládnete i pozdní večeři, neboť přestože se nejedná o klasickou resturaci, nabídka je poměrně bohatá a otevřeno je do pozdních nočních hodin.
Manažerem kavárny Albion, která zde má sídlo šest let, je James Fischer a šéfkuchařem Alex Umeh, který má k ruce sedm kuchařů a tři číšníky. Tomu se, jak sám říká, dlouhodobým studiem podařilo dovést své kulinářské umění k dokonalosti. Ne že bychom snad chtěli zpochybňovat kvalitu anglické kuchyně. V kavárně Albion se dbá hlavně na kvalitu potravin za co nejnižší náklady, takže se zde najíte opravdu levně.
Už od otevření se zde nabízejí snídaně a teplé a studené pokrmy, vzhledem k propojení s pekárnou je vždy čerstvá nabídka širokého spektra pečiva a dokonce je tu i bar. Provoz je tu opravdu velký a pokud chcete rezervaci, musí vás být nejméně sedm. Kromě toho že se tu dobře a levně najíte zde nabízejí i další služby, jako jsou třeba piknikové koše. Samozřejmostí podniku je připojení na intrernet. Albion patří v Londýně mezi nejlepší kavárny a spektrum jejích hostů je vskutku velmi široké. Ostatně, až pojedete do Londýna, což je dnes už spíše víkendová záležitost, tak se tam zastavte a uvidíte sami.