Beefeater redefinuje zážitek z ginu s uvedením tohoto skvostu. Tento gin je destilován v malém historickém měděném kotli číslo 12 z 19. století. Destilát dále zraje v dubových sudech, v kterých předtím ležel vermuth Lillet Blanc. Velmi jemný aperitiv, Jean de Lillet je vytvořen pouze ve výjimečných sklizní, takže jeho sudy jsou v optimální kondici a vytváří tak perfektní místo odpočinku pro ultra-premium gin.
Kotel číslo 12, v kterém je Beefeater Borrough´s Reserve destilován, má objem pouhých 268 litrů. Proto se jedná o limitovanou výrobu a každá lahev je označená číslem šarže.
Jako jeden z předních odborníků v ginu s praxí více než 45 let, mistr distiler Desmond Payne vysvětluje: "Chtěl jsem vytvořit něco opravdu jedinečného, oslavit tak dědictví destilace Beefeater. Očekávám, že Burrough´s Reserve bude apelovat na svobodomyslné jedince, kteří mají náročné konvence a rádi zkoumají nové smyslové zážitky s ginem."