Delikátní ústřice se sklenkou jemného šampaňského

front.post
front.public: 01. 11. 2017
000-obnoveny-obnoveny

Všichni milovníci neobyčejných gastronomických zážitků, zbystřete! Vinný bar Lodecká 4 v čele s šéfkuchařem Janem Punčochářem opět pořádá večer plný jedinečných chutí.


 


Období od začátku podzimu do konce zimy patří v gastronomii živočichům mořských hlubin – konkrétně ústřicím. Jedni je milují, druzí nikoliv. Tato nejrozporuplnější delikatesa světa si našla cestu i do českých srdcí a za poslední roky tu její konzumace rapidně vzrostla. Důvody mohou být různé – od afrodiziakálních účinků přes obsah řady výživných látek po čistý požitek z luxusního pokrmu.


V pražské restauraci Grand Cru si 4. listopadu budete moci pochutnat na ústřicích na studený způsob i tepelně upravených. Nebude samozřejmě chybět ani nabídka doporučených vín s 20% slevou. Akce bude probíhat od 18:00 do 21:30 hodin, nezapomeňte také na předchozí rezervaci na adrese info@grand-cru.cz.


 


Přijďte si pro nezapomenutelný gastronomický zážitek!


Těší se na vás šéfkuchař Jan Punčochář a tým vinného baru Lodecká 4.