Dotáhněte své kuchařské umění na mistrovskou úroveň

front.post
front.public: 02. 07. 2019
JPREROVSKY-STEAK-MG-4888

Navštivte CATLER ACADEMY, kde Vás naučí postupům a trikům skutečných mistrů v oboru, třeba Dalibora Navrátila anebo specialisty na sushi Marka Hory. V jednotlivých kategoriích zjistíte, jaká jsou tajemství úspěchu grilování, vaření, přípravy kávy a čaje, i odšťavňování ovoce a zeleniny.


 


 


Máte rádi maso a nejvíce si pochutnáte na šťavnatém steaku? Příprava steaku je sofistikovaná věda a vyžaduje dodržování daných pravidel. V Catler kurzu steaková masa se stanete opravdovým mistrem v jejich přípravě! Naučíte se vybrat vhodné a kvalitní maso, připravit a zpracovat jej a v neposlední řadě se budete věnovat procesu správného grilování. Určitě oceníte i tipy na vhodné přílohy, které prožitek ze steaku zintenzivní.


 


 


 


Objevte, jak moderně uvařit českou klasiku. V Catler academy vám ukážou nejen, jak správně připravit klasické české omáčky – svíčková, rajská, koprová, křenová a k tomu křehké a šťavnaté maso, ale naučí vás vařit i tradiční přílohy, jakými jsou houskové, či karlovarské knedlíky.


 


 


 


Sushi získává stále více na oblibě a kurz je ideální cestou, jak se s přípravou této výjimečné pochoutky seznámit. Odborník na sushi Marek Hora Vás naučí připravovat správně rýži, dozvíte se jak ji ochutit a jak předejít jejímu znehodnocení. Dále pak filetovat mořského vlka, uvařit krevety a oloupat salátovou okurku japonským způsobem. Připravovat se budou tradiční japonské rolky – hosomaki i netradiční a moderní rolky zvané uramaki. Naučíte se tokijský styl sushi – nigiri zushi a v sushi barech oblíbené Temaki zushi. Nakonec si připravíme kuličky temari-zushi a sushi ve vaječné omeletě.


 


Kurz přípravy kávy je pro ty, kteří si chtějí tento dokonalý nápoj maximálně vychutnat a získat důležité informace o kávě a její přípravě. Během kurzu se dozvíte mnoho zajímavostí o kávě od jejího pěstování, přes zpracování, úpravu až po způsoby přípravy a jejich zásady. Pod vedením zkušeného baristy pana Tomáše Bilíka si vyzkoušíte způsoby přípravy kávy a zároveň ochutnáte různé druhy kávy.