Také se už nemůžete dočkat grilování a lahodné chuti čerstvě upečeného masa a zeleniny? Léto je už za dveřmi a s ním i tato příjemná kratochvíle. Drůbežářský závod Klatovy, druhý největší zpracovatel kuřecího masa v České republice, proto představuje své novinky i vybrané evergreeny pro letošní grilovací sezónu.
Přípravu dobře ochuceného masa ulehčí nový duopack Kuřecí horní a spodní stehna DUO Gurmán a Rozemary bez E. Kuřecí maso je v něm naloženo ve dvou různých marinádách. Gurmán je jemně pikantní, Rozemary provoní maso bylinkami. To vše bez přidaných barviv a éček. Takto naložené výběrové maso je dostupné v rodinném balení v praktických plastových dózách, které usnadní jejich převoz. Výrobek je proto ideální na grilování nejen v pohodlí domova, ale také v parcích, kempech i volné přírodě. Kuřecí horní a spodní stehna DUO Gurmán a Rozemary jsou k dostání v obchodní síti Globus.
Pod etiketou „Rozpal to, šéfe“ jsou letos v síti marketů Albert opět dostupné oblíbené výrobky Kuřecí špíz se špekem a Kuřecí grilovací klobásky Trio bez E. Dopředu připravené špízy ušetří čas přípravy, špek, který je jejich součástí potěší nejen milovníky této uzeniny, ale v případě dlouhého pečení zabrání i případnému vysušení masa. Balení Kuřecích grilovacích klobásek Trio bez E obsahuje vždy dvě klobásky s jemnou, bylinkovou a paprikovou příchutí. Vzhledem k tomu, že neobsahují lepek ani přidané chemické látky, může si na nich dosyta a bez starostí pochutnat opravdu každý.
Drůbežářský závod Klatovy se díky své padesátileté tradici a důrazu na kvalitu, čerstvost a český původ kuřecího masa řadí mezi špičku českého masného a uzenářského průmyslu. Samozřejmostí je i vysoká úroveň technologií a hygieny. Jedním z hlavních cílů společnosti je výroba produktů se stále nižším podílem chemických přísad používaných v tomto segmentu výroby.